Over


Ik hou van maken en van helpen. Ik onderneem, coach, bedenk, ontwerp, juich, knip, plak, praat, produceer, fotografeer, vraag, bak, schrijf en stileer.
Liefde voor pastels, pretentieloosheid, planten & puzzelen en een onstilbare honger naar kleine verhalen vormen de rode draad in alles dat ik voortbreng.

Ik goochel graag met mooie woorden en beelden.
Ooit was het voor ‘erbij`, maar het vult inmiddels vrolijk alle dagen van de week. En dan zijn er altijd nog plannen. Die m'n hoofd soms doen tollen.
omstebeurt is sinds 2007 mijn One Girl Band. Tot eind 2010 was ik werkzaam als manager in de zorg en HBO-docent. Ik nam ontslag om me volledig te storten op De Zelfstandigheid. Zo voegde ik de daad bij mijn eerste volzin daterend van 1977: ‘zelluf doen’. De formule waarmee ik mijzelf nog steeds alles in deze onderneming eigen maak.
Ik werkt niet alleen graag in gezelschap van muziek, katten en latte, maar ook met mensen. Die van het gedreven, positieve, passievolle soort. Om samen te zoeken naar mooie oplossingen en nieuwe inzichten.
In mijn offline tijd doe ik inspiratie op in musea, theater en filmhuis. Daarnaast hou ik van haken, lezen, luisteren, bakken en koken. Dat laatste doe ik het liefst buiten. Met mijn jongens, familie en vrienden. En een echt goeie fik.

Van 2007 tot 2014 blogde ik bijna dagelijks. En toen riep Instagram en liep het hier met een sisser af. Maar toen kwam het algoritme. En kwam ik terug. 
Mijn portfolio vind je hier, de kaarsen die ik maak zijn hier te koop. Ik instagram hier en hier
Wil je samenwerken? Leuk! Neem vooral contact op.