12.6.14
Magic Bananaaah Ice Cream 'Recipe'
Laat me direct duidelijk zijn: dit is niet Mijn Circus en het zijn niet mijn Apen. Ik zou willen dat ik het bedacht had. Of sterker nog: dat het een willekeurige act was in een sprankelend avondvullend programma vol Briljante, Moedige Acrobatische stunts. Helaas. Alle vacatures waren al ingevuld.
Dus iemand anders bedacht dit Bananen IJs. Kind-kan-de-was-doen, Veganistisch, in een handomdraai Huisgemaakt, Gezond, Rauw. Om het maar een beetje op te vijzelen. Want er glimt eigenlijk niks aan. Alleen een Banaan.
Dus.
Al wat je nodig hebt is 1 banaan en een vriesvak. Breek de banaan in stukken en zet dat in een bakje in de vriezer voor een paar uurtjes. Doe de bevroren stukken in een blender of keukenmachine en draai een minuutje rondjes. Eigenlijk zou het nu best nog even terug in de vriezer kunnen, maar dat is ons nog niet gelukt. Dan is het al op.
Wij maakten al variaties met aardbeien, blauwe bessen en (rauw) cacao. En er is nog zoveel meer.
Kijk maar < klik >
Let me first clarify: this is not my Circus and these are not my Monkeys. I wish I had invented the trick. Or rather, that it was a random act from my Sparkling evening show full of Brilliant, Courageous, Acrobatic masterpieces. But alas. All positions had already been filled.
So someone invented this Banana Ice Cream. Easy as peasy, Vegan, Homemade, Healthy, Clean, Raw. Just to Glamorize the Thing a bit. Because there is actually nothing glittering. Just one single Banana.
All you need is one banana and a freezer.
Chop the banana into pieces and put it in a bowl in the freezer for a few hours. Put the frozen pieces in a blender or food processor and rotate for about a minute. It's best to put it back into the freezer for another hour, but that we have not yet completed that level. By that time it was already digested.
We already made a few variations. With strawberries, blueberries, (raw) cocoa. And there's so much more to try. Here, have a look! < click >
PS Kijk tijdens het eten naar dit filmpje. 2 minuut 47, precies genoeg voor één kom.
Labels:
recepten
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten