4.1.14

De Muren


Met een licht weifelende Frons, maar evengoed zeker van de Zaak, mailde ik terug: Kom maar langs! De daadwerkelijke impact van haar vraag drong pas later tot me door. Of ze ons huis plus inboedel mochten huren voor de fotografie van hun nieuwe Behanglijn. Behang? Op mijn Muren?
Maar natuurlijk hadden ze nagedacht en werd alles tot in de puntjes voorbereid en doorgesproken (en lieten ze ons huis na de Hele Handeling achter alsof ze een dag achter de Geraniums hadden gezeten)


Een paar weken later waande ik me een Dag lang minstens tien momenten de overrompelde deelnemer van In Holland Staat Een Huis. Telkens als ik onze Woonkamer passeerde was niet alleen de complete inrichting veranderd, maar waren ook allerlei wanden bekleed met de Zoetste, de Bontste, de Grootste, de Bloemerigste Patronen die je je kunt voorstellen. Of stond er een prachtige roodharige Dame onze tafel te dekken.


De lijn kreeg de titel 'Pretty Nostalgic', is hier te bewonderen en binnenkort bij verschillende Behangzaken verkrijgbaar. En ons huis heeft er weer een Verhuur-aantekening bij.


This summer we rented our Home and its Contents to a wallpaper manufacturer. To shoot their newest collection. What a Day, what a Result. So odd to see your home change every hour. 

5 opmerkingen:

 1. Wat ontzettend leuk! Wel grappig denk ik om je 'eigen' huis zo terug te zien.

  Liefs Suus van Food Bandits

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow wat tof Martine! Dat lijkt me heel raar om je huis zo terug te zien. Maar ook wel heel leuk. Het lijkt me elke keer ook best spannend hoe ze het achterlaten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat geweldig! Prachtige foto's, en waarschijnlijk een hele belevenis rijker. Super!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gloep ! Wat een overdaad aan bloemen. Ik zou het gelijk weer afweken ;) en sauzen in de mooie kleuren die je had. Maar toegegeven. ... lef heb je wel! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw! Wat ontzettend leuk om zoiets mee te maken en ├╝berhaupt er voor gevraagd te worden!

  BeantwoordenVerwijderen