10.11.13

Zondagsmuziek #37


3 opmerkingen:

 1. Wat selecteer je toch altijd mooie muziek! Daar gun ik mezelf geen tijd voor, toch jammer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kwam op jouw blog dankzij de blog van Ohsolovelyvintage.blogspot.ca waarin ik in een foto ineens omstebeurt zag staan en ik dacht direct: das Nederlands, even googlen! En aangezien de foto mij erg aansprak kwam ik hier terecht. Ik ken het moment dat je even geen blogposts meer schrijft. Misschien is er prive iets waardoor je even weinig fut hebt om iets te schrijven. Last van een herfstdipje. Of last van inspiratieloos door het leven gaan. Wel inspiratie voor andere dingen, maar niet om op te schrijven. En waarom niet schrijven?
  Ik ben in juni in retraite geweest en dit was een week met yoga, meditatie en... SCHRIJVEN. Heerlijk! Ik leerde dat je overal over kan schrijven, door maar door te blijven gaan, je pen te laten dansen op het papier kom je uiteindelijk wel ergens uit. Dus misschien moet je eens lekker gaan niks-schrijven en komt de rest dan vanzelf :) Hoe dan ook, een pauze is nooit erg. Als je het wilt, komt het vanzelf weer terug en zal je zien: schrijf je je blog helemaal vol. :)

  Liefs,
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoe komt het toch dat jij altijd perfect de muziek kiest die ik zoooo leuk vind! Ik ben echt verslaafd aan je lijst op spotify!

  BeantwoordenVerwijderen