3.7.13

Wat doe je?


'Ik vind dat zo Grappig,' zegt mijn Jongste vanochtend aan het ontbijt, 'Dat je zegt dat je dat óver de Vakantie heen tilt.' En zo word ik even fijntjes gewezen op mijn Uitstelgedrag. En op Sluipgebruik van Managementjargon. Dat terzijde.


Want ik ben Moe. Tel al weken af. Nog een dag en dan begint hun Schoolvakantie. Pendel ik niet meer vier maal daags en werk ik niet tussen de bedrijven door. En voorzie ik de Stille Oceaan van Tijd en Ruimte. Maar ongemerkt schoof ik zoveel voor me uit, handiger in de Vakantie, dat het inmiddels meer op de Noordoostpolder begint te lijken.Om de komende zes weken bij de Les te blijven, maken we Lijstjes. Een klein beetje van wat Moet en veel wat Kan. Wat lezen, wat haken en de nieuwe webshop inrichten. Wat tekenen en wat opruimen. De badkamer verbouwen. Een deken breien, tuinieren, iedere dag iets koken uit een boek van Yvette. En heel veel Speelen. Werken doen we hier ook nog. Maar wel in Zomers Tempo. Bestellingen gaan tussen 6 juli en 19 augustus steeds op de Maandagen en Donderdagen de deur uit. En ook alleen op die dagen beantwoorden we de mail. Alle andere dagen werken we onze Lijstjes af.

Wat doe jij deze Zomer? 
En wil jij ook zo'n Lijstje*? Die download je hier.
* Stempels vind je hier

11 opmerkingen:

 1. Fijne vakantie! Komt allemaal wel goed, hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben ook Moe! En tel ook de dagen af richting vakantie. En ook al weet ik wel dat het dan juist drukker dan rustiger is (4 kinderen thuis, vele ruzietjes per dag oplossen, vele speelafspraakjes en dus gependel etc) ik denk maar dat ik straks heel veel tijd heb om alles eens te ordenen en op te ruimen. Waarschijnlijk til ik het ook gewoon over de vakantie heen ;-)

  Voor jullie een hele fijne, ontspannen vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha, hier ook moe. Maar dan in het midden van het land en dat betekent de laatste in de vakantiereeks. Wij mogen dus nog 2 weken, maar zijn net zo moehoeoeoe ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijne vakantie en geniet ervan! Goed van je dat je die afspraken hebt gemaakt.groetjes Afke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel fijne vakantie! Geniet van de rust!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja inderdaad aftellen,lichaam en geest weten dat de vakantie
  Eraan komt,heerlijk
  En wat goed zo'n lijst ,mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hoor er iedereen over.. toe aan rust.. vakantie.
  wat een mooie koffer :-) die heb ik ook !
  wens jullie een gezellige creatieve rustige vakantie !

  liefs, ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hier ook aan het aftellen. De kinderen hebben al vakantie maar ik moet nog een weekje doorploeteren (van langzaam uitbollen is helaas geen sprake). Ik maak ondertussen bijna lijstjes van lijstjes! Jouw mooie download maakt me dus weer helemaal blij! Ik ga hem ook op m'n blog vermelden.
  Geniet van je vakantie!
  Tine (Villa Appelzee)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Groot gelijk, en op IG te zien genieten jullie volop!

  BeantwoordenVerwijderen