21.8.14

Beslopen | Snuck UpKen je die Plannen? Dat de uitvoering steeds wordt ingehaald door Ander Belangrijks. En ineens is daar Die Kans. Alsof 'ie al een tijdje met een telescoop op het zolderkamertje aan de overkant lag te wachten. Tot jij ein-delijk eens tijd had om uit je neus te eten. Hebbes!Donderdag kijken, donderdagavond Beraad (het was niet iets om Nonchalant over te doen, hè), vrijdag een optie en maandag tekenen. Zo ging het ongeveer. En toen hadden we een nieuw Hoofdkwartier. Op een Prachtlokatie in Groningen. En sinds deze week zijn we er echt in bedrijf. Juicht u even mee?

We hadden onze vakantie meer voorgesteld als iets met Kampvuurtjes en Picknicks, maar ook tussen de potten verf en de dozen bleek het Reuze gezellig. Helpende handen, vintage (ex-laboratorium - we verkopen niet echt formaldehyde) Gispen kasten, een verse smoothie, oppas voor de kinderen: het droeg ons over een rode loper naar de Finish. 

En zo zitten we hier. Werken. Met een beetje vertrouwde Huiselijkheid. Ons fijne behangetje, een keuken (met oven!). Zodat al het Leuke gewoon door kan gaan. En woon of werk je nou in/om Groningen? Dan kun je bij ons je bestelling gewoon afhalen. Champagne! 

We have a New Studio. What a ride!
It's on a fabulous location and we're ready to roll. (and chill) (and bake)