1.10.13

DIY Cadeauset


Ohw, ohw, het Dondersgoede DIY-team staat al een tijdje te trappelen met allerlei leuke tutorials. Tijd voor een inhaalslag!

T U T O R I A L   C A D E A U S E T   van   L I T T L E - Z

Jullie houden, net als ik, natuurlijk enorm van cadeautjes geven! En niet alleen het cadeautje zelf is belangrijk, ook de verpakking mag mooi zijn... Daarom deze keer een tutorial voor een mooie cadeauset met een cadeaukaart, label en een papieren cadeaulint. Die laatste is erg leuk om aan een bloemstuk of plant te hangen. Op het kaartje met uitgesneden hart is ruimte voor een leuke boodschap.

Je hebt nodig:

- Printable 'I heart tags'
- Patronen Boek Folk (ik gebruikte papier nr. 36a en 36b) of Patronen Boek Flora
- Wit printerpapier, ongeveer 160 gram
- Black stripe masking tape
- Bakkerstouw zwart wit
- Printer, mes, schaar en lijm

Download de printable en sla het bestand op. Print op 1 vel printerpapier aan de ene zijde patroon 36a. Laat de inkt drogen, leg het vel terug in de printer en print aan de andere zijde patroon 36b. Leg het vel papier na drogen weer terug in de printer en print het sjabloon op het papier.

Knip alle patroondelen uit het papier. Snijd het hart voorzichtig en precies uit het kaartje, zodat je van het hartje een apart cadeaulabel kunt maken. Maak daarvoor een gaatje bovenin het hartje en maak het vast aan een stukje bakkerstouw. Plak het kleine lint met de blauwe kant naar voren op het kaartje, onder het hart. Ik maakte een variant met wit papier, dat ik bestempelde met een mini stempel en Pinky Grapefruit. Het grote lint vouw je eenvoudigweg om en zet je vast met een stukje masking tape.

Veel plezier met maken en geven!
DIY by little Z (also on FacebookPinterest and Etsy)
Part of our Dashing DIY-team, more about them and our Tutorials here

3 opmerkingen: