11.1.13

Op zoekEen Team moet het worden. Ineens wist ik het. Bij elkaar gescharreld. Ieder een eigen bijdrage. Dan weer eens wel, dan weer eens niet. Zodat omstebeurt met wat Steun- en Stutwerk op z'n tijd, gewoon verder kan groeien. Naar ongekende Hoogtes (gniffel), maar natuurlijk met behoud van haar eigenste Eigenheid. 

En daarvoor vraag ik dus graag je Hulp. 
Want misschien Zoek ik jou? Of ken je iemand die Perfect zou zijn? Kijk je mee?
Graag vind ik een In- en Aanpakker. Een Precies mens. Efficient, vlot, gemotiveerd. Iemand voor wie het glas (bijna) altijd halfvol is. Iemand die vooruit kan denken en computers snapt. En als je nou ook nog een redelijke (schriftelijke) beheersing hebt van Engels en/of Duits, dan heb je een streepje voor.
 
Inschrijving als ZZP'er bij de KvK is een voorwaarde. (VAR)
 
Ik maak graag gebruik van je Talenten voor de orderverzameling, het inpakken en verzendklaar maken en voor eenvoudige inpakwerkzaamheden (genre repetitief). Het beantwoorden van binnenkomende mail zouden we daaraan toe kunnen voegen. En wellicht heb je me nog meer te bieden?
 
Werkzaamheden op incidentele basis, werktijden en start in overleg. Houd rekening met een Piek in november/december. Het Werk kan deels thuis, deels op de Werkplaats worden uitgevoerd. 
 
Voldoe je aan bovengenoemde kenmerken en zie je deze klus zitten? Mail dan je profiel/CV uiterlijk 16 januari a.s. 

* * *


Voor een klus van ca. 4 uur zoek ik een Naaister die netjes werkt. Het betreft eenvoudig naaiwerk, meerdere stuks van hetzelfde en kan thuis, op je eigen machine, worden uitgevoerd. Materiaal wordt meegeleverd. Bij voorkeur in omgeving #050.
Vergoeding in overleg.

Kun jij dat fiksen? Mail dan je gegevens en vertel kort iets over je Kunsten. 

* * *Ben jij handig met schaar, papier en lijm? Laat je je inspireren op Pinterest en/of met leuke tijdschriften of boeken? Om vervolgens een geheel eigen(wijze) draai te geven aan een DIY-project? En ben je dan ook nog eens handig met een camera en misschien zelfs met Photoshop? 

Ik zoek een Handigerd die ongeveer 1x per maand een mooie DIY voor ons in elkaar zet. Compleet met stappenplan.  Met gebruik van Papier natuurlijk.  

Je levert het werk digitaal aan, dus heel niet erg als je bijvoorbeeld in Zeeland woont. 
Vergoeding in overleg.

Zin? Mail dan een korte omschrijving van je ervaring/vaardigheden, bij voorkeur met wat kiekjes en/of een link naar eerder door jou uitgevoerde DIY, uiterlijk 16 januari a.s. 

* * *


Zeg,  en nu we toch bezig zijn:
Weet jij nog een leuk, veilig Pandje in één van de schilwijken van Groningen of op een stads bedrijventerrein op mooie voorwaarden te huur? Magazijn + werkplek eventueel Afhaalmogelijkheid. Tijdelijk mag. Eventueel te gebruiken met meerdere kleine bedrijven/zelfstandigen, graag. Tip je ons? 

En tot slot, voor al die lieve Reageerders die heel graag wil(d)en helpen, maar zich niet kunnen vinden in bovenstaande Klusomschrijvingen: natuurlijk zoeken we altijd extra Ogen! (klik en scroll helemaal naar beneden) en ik ben je sowieso Zeer Erkentelijk. Alleen al omdat je helemaal tot HIER gelezen hebt. 

Dankjewel.


20 opmerkingen:

 1. Succes! Met deze plannen moet t de komende 6 jaar zeker nog fijner worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een goed en doordacht plannetje van jou. Jammeraar ik niet wat dichter bij woon, want ik zou graag deel uitmaken van je Team. Ik heb DIY instructie ervaring...misschien toch maar es voor gaan zitten. Succes met het vinden van je Team!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha, voor de derde keer proberen te reageren via mn telefoon... Heeeel leuk! Vooral de diy taak lijkt me geweldig! Ik ga zeker reageren!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. succes voor iedereen die in je team wil komen, het klinkt allemaal super. Ik opteer voor die extra ogen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hoop voor je dat er vele reacties komen! Ik weet niet of ik nou een eigen draai geef aan een DIY als ik ipv een wit buikje een rood buikje maak ;)
  Succes en fijn weekend!
  Die extra ogen wil ik ook wel zijn, maar ik denk altijd dat jij alles al kent!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat zou ik graag onder 1 van deze omschrijvingen passen en dan ook nog zeeën van tijd hebben, om nog een extra klus op te pakken. allebei niet dus, maar je vindt vast goeie krachten zo. veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Succes me zoeken,komt vast goed!!
  Nou kan ik wel doehetzelfen maar nou net niet met papier :-) en uitleggen kan ik eigenlijk ook niet hihi, mijn ogen open houden dan weer wel haha!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. oh, er komt binnenkort een mailtje! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow! Dat gaat vast helemaal goed komen!!! Succes!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jeetje wat leuk en wat een kansen! Die DIY specialist klinkt als een erg leuk nieuw avontuur, ik stuur je een mailtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Inpakken, naaien, ik zou het graag voor je willen doen, maar eens reistijd van 3 uur zie ik echt niet zitten... En voor de rest kom ik niet in aanmerking.
  Maar er zijn vast genoeg mensen in Groningen die je ook zouden willen helpen!
  Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw wat een leuk aanbod, serieuze plannen! Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dat klinkt heel erg leuk, een mailtje is onderweg!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ook ik zou graag DIY projecten voor je bedenken :-)
  Als het goed is heb je net een mailtje van me ontvangen.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat zou ik graag een van die functies willen komen vervullen! Wil best komen inpakken hoor :)
  Succes!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Heeeeel erg leuk! Van mij kun je ook morgen een mailtje verwachten! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat leuk zeg, spannend voor je! Gaat vast goedkomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik woon in Groningen en ben een ware aanpakker (inpakker behoort tot de kwaliteiten). Zou het super vinden om te reageren en om wie weet.. Maar ik ben geen ZZP'er, helaas :(

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik kreeg net een vriendelijke nieuwsbrief met onder andere een verwijzing naar het fijne zoekertje.
  Dit weekend verzamelde ik met een hoop enthousiasme het één en het ander bij elkaar. En stuurde de e—mail duif op pad.
  Spannend!

  BeantwoordenVerwijderen