21.8.11

Count your blessings #6Onze laatste vakantieweek samen was er niet één om over naar huis te schrijven. Maar mooie rommelmarktvondsten maken al-tijd al-les Goed. We scoorden er de afgelopen maanden een aantal die pas deze week een plek vonden in huis. Er werd opgeruimd. Plaats gemaakt voor nieuwe schatten.
Kers op de taart was het - ogenschijnlijk- lege fotoalbum waarin bovenstaande foto's verstopt bleken te zitten. Ze waren het gesprek van de dag.
Het Effect van Zijn veranderend kapsel op zijn Gezin als terugkerend thema. Totdat we -na menig hilarische analyse-ontdekten, dat schijn hier bedriegt.

Welk klein geluk sierde jouw week? 

Wil je meer blessings zien? Het aantal Tellers groeit iedere week. 
Bij Anki vind je een overzicht. 

19.8.11

Deze Week Zag Ik #4
Deze week zag ik 
een paar droge momentjes in de Tuin
Snel even fietsen op het pad. Tussen de buien door een paar bramen plukken.
Onze katten leven buiten, maar zijn altijd erg verheugd met onze visite.

Deze week zag ik is een initiatief van Roos en Daan
Zie hier de lijst met alle deelnemers.

14.8.11

count your blessings #5

Menigeen verzucht bij het zien van mijn winkelcollectie dat het toch wel heerlijk moet zijn: zelfstandig tussen zoveel mooie spullen. En telkens beaam ik dat volmondig. Ook al het is heel hard werken, ik tel dagelijks mijn zegeningen.


Speuren naar nieuwe papierwaren en boeken, één van mijn favoriete bezigheden. Vaak op eigen initiatief, maar ook regelmatig valt er 'zomaar' iets op de mat. Deze dikke catalogus van Steidl bijvoorbeeld. Een boek op zich. Ik ben er al de hele ochtend zoet mee en word er zooo gelukkig van!

John Cohen - The High Lonesome Sound
The legacy of Roscoe Holcomb

Massimo Vitali - Landscape with Figures

Alan Govenar - Jasper, Texas: The Community Photographs of Alonzo Jordan
Hoe prachtig ook, fotografieboeken vallen toch echt buiten de kaders van mijn winkelcollectie. Maar er staan al wel een paar op mijn verlanglijstje!
Het goede nieuws: na de mails en reacties op mijn vorige Count kan ik wél vast verklappen dat Cutting Edges binnenkort in de collectie komt. Ook zo'n juweel: 225 pagina's vol inspirerende papiercollages voor E 39,95.
Wil je er ook één? Mail dan even.

Meer geluk zien?
Anki, Judith, Maartje, Iris, Debora, Belinda, LeontienMaureen, Effie, Tabitha, Froukje, Marit, Esther, Anne, Arnika en Mireille

7.8.11

count your blessings #4

De pret van deze week:
* Fijne, kleine theevisite. Een Grote Broer in spé. Met zijn oma, zijn moeder en zijn Beer. * Mooie, dikke, inspirerende boeken en eindelijk eens tijd om erin te bladeren. * Heerlijke snailmail. Waaronder wel drie kadopakketjes met mooie papierverzamelingen van lieve Blogvrienden en verrassend veel mooie inzendingen voor de Tapewedstrijd (de uitslag volgt 14 augustus) * Kopjes van ISAK, een swapkado en The Perfect Fit voor een kopje Nespresso. Hmmmm.

Wat maakte jou blij deze week?

Meer ‘Count your blessings’: EffieAnkiMaartjeIrisDeboraMireilleBelinda – TabithaMaritFroukjeLeontien– Esther – Anne – Arnika – Marielle – Judith – Maartje.

6.8.11

Deze Week Zag Ik #3

.

Deze Week Zag ik 
dat het hoog tijd was om even op te laden


Deze week zag ik is een initiatief van Roos en Daan
Zie hier de lijst met alle deelnemers.