30.10.11

Count Your Blessings #9

1998
2000
2002
We maakten voor elke lesopdracht een zot filmpje, zetten de school op stelten, werden er als scholieren uitgestuurd omdat we teveel kletsten tijdens college. In 1998 studeerden we af en waaiden uit over Nederland met de plechtige belofte dat we ieder jaar weer een weekend bij elkaar zouden komen.

M'n lieve, fijne studievriendinnen. Dit weekend troffen we elkaar voor de dertiende keer. Bij kaarslicht aan de dijk van Pieterburen. Van begin tot eind een kakafonie van ervaringen, meningen, kritische vragen, klaterende lachbuien en steunbetuigingen. Het was weer heerlijk.

Meer zegeningen zien? Kijk bij  Effie - Ankie - Maartje - Iris - Debora - Mireille - Belinda – Tabitha - Marit - Froukje - Leontien– Esther – Anne – Arnika – Marielle – Judith – MaartjeMaureen – Marie-Lu - Aukje -  Jolanda - Esther - Marlous – Saskia - Sacha - Carla - Tess - Sjaantje -  Isabelle - Marjan - Mickey - Mieke - Margriet
11 opmerkingen:

 1. Dat klinkt geweldig! En wat een prachtig weekend was het voor gezelligheid als dit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt heerlijk. Geen foto's van 2011?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Joepie het was idd heeeeeerlijk! Dit jaar helaas geen foto's. Het was .. of het foto toestel vergeten..of de batterij was leeg! In zo'n stroomloos huisje deden zelf onze smartphones het binnen no time niet meer.
  Het was fijn fijn fijn :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Joepie voor fijne reünie weekendjes!
  Fijne week!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een geweldig initiatief. Mogen er nog vele jaren volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bijzonder, zo'n hechte club. Kan me voorstellen dat jullie elkaar elk jaar weer veel te vertellen hebben. Een traditie om te koesteren.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. WAt super leuk dat jullie dit in stand houden. Kostbaar!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een waardevolle blessing....mooi!

  BeantwoordenVerwijderen