28.11.10

Die Zijn Leuk


Vandaag staan we dik ingepakt op de
Die Zijn Leuk markt in het centrum van Groningen
Van 11 tot 17 uur

We verkopen een heel groot deel van onze stofcollectie.
Maar ook band, applicaties en ander naaigoed.
Kom je ons opwarmen?
Meer informatie vind je hier

27.11.10

Give-away #10

Gisterochtend waren onze tuin en straat wit. Tot ons aller grote ontsteltenis. We waren nog maar amper gewend aan de herfst.


Onderweg naar school, stapvoets rijdend, kwamen de eindejaarskriebels. Advent, kaarsen, kou, kerst, vakantie, kadootjes, de zeeën van tijd in 2011. We gaan een fijne tijd tegemoet.Van 101 Woonideeën mag ik een stapel Zelfmaakspecials weggeven. Met een koude winter en donkere avonden in het vooruitzicht en goed getimed kado, lijkt me. Ik maak er tien pakketjes van met daarin naast het boekje, een setje labels & touw, wat bruine enveloppen en een doosje stempelinkt .

Je kunt reageren tot 5 december klokslag 21 uur, door hieronder een reactie achter te laten (je mag een kleurvoorkeur voor de stempelinkt opgeven, maar ik kan gezien de voorraad niet garanderen dat je die kleur daadwerkelijk krijgt). 

Extra kans maken kan door te bloggen, twitteren, hyven of facebooken over dit Zelfmaakidee en/of de Zelfmaakspecial van 101 Woonideeën. Plaats dan nog een reactie met daarin een link naar je reclamebericht.

De 10 pakketjes worden at random verloot onder alle reacties en zo spoedig mogelijk daarna verzonden.

26.11.10

Stilte


Mocht je je afvragen
waarom het hier zo stil is:
Ik zit in de fabriek
en het gaat hier
fantastisch

Fijn weekend!

22.11.10

Maak een Stempel, stap-voor-stap


Je eigen, persoonlijke stempel maken is helegaar niet zo moelijk en eigenlijk bijzonder leuk.
Wat je ervoor nodig hebt, vind je in je bureaula (lijm, muntje, memootje, potlood, schaar), bij de hobby-, schildersbenodigdheden of DHZ-zaak (gutsjes, ca. 9 euro per set), bij de Hema (gum, 50 cent p/s) en bij Een Nieuw Avontuur (inkt, labels, enveloppen, envelop-templates).

Je kunt de stap-voor-stap hier downloaden en uitprinten en ook hier als gratis PDF-bestand bestellen.

Vanaf morgen ligt het boekje vol Zelfmaakideeën mét de nieuwste 101  Woonideeën in de winkel. Deze stap-voor-stap staat er in en daarbij nog een heleboel ander leuks. De komende maand wordt hierover ook bijna dagelijks geblogd op 101Woonideeën.nl/blog 

P.S.
Mocht je nou denken da's mooi niks voor mij, dat gefröbel, maar ik wil wel graag stempelen, kom dan langs voor zo'n leuke stempel van Enna bij Een Nieuw Avontuur of vraag MUS een handgesneden, gepersonaliseerde stempel voor je te maken.

21.11.10

In de Pauze

.
Zoveel te vertellen, maar zoveel slaap.
Terug van een weekend met 'oude' studievriendinnen.
Nog steeds rode oren van het luisteren
en zere buikspieren van alle lach.

Vanaf morgen zit ik weer hier,
zet ik de DIY en wat nieuwe aanwinsten online
en vertel ik over mijn nieuwste avonturen.
.
.

18.11.10

Maak-het-zelf

Oh, oh, die ge-luk-kige 101-abonnees.
Vandaag viel bij de eerste van hen het nieuwste nummer op de mat. Op zich al een exemplaar om naar uit te zien, die kersteditie. Maar deze keer extra leuk, want een dikke zelfmaakspecial krijg je er gratis bij! Vol leuke adresjes en tips én zelfmaakideeën van de 10 favoriete bloggers van 101.
En wat dan voor mij nog extra, extra leuk is: 101 vroeg mij om daaraan een bijdrage te leveren. En daar was ik natuurlijk meteen voor te porren.
Ben je benieuwd naar al die ideeën? Ga dan naar het BLOG van de 101. Ze publiceren er daar de komende dagen alvast een paar. Mijn eigenste DIY zet ik heel binnenkort hier voor je online en ik mag ook nog eens een hele stapel boekjes weggeven, hand aan de knop dus.

Maar als je - heel begrijpelijk- niet zo lang kunt wachten,
ga dan vooral op of na 23 november naar de sigarenboer en laat je handen lekker wapperen.

16.11.10

Editions Paumes


Waar en wanneer Paumes en ik elkaar voor het eerst ontmoeten, weet ik niet meer. Wel weet ik dat ik op dat moment kennismaakte met het Mooiste Interieurboek dat ik ooit gezien had.
Al snel kocht ik een tweede deel. Meteen weer favoriet! En eigenlijk geldt dat voor de hele stapel die inmiddels ligt te prijken op de koffietafel. Stuk-voor-stuk juweeltjes.
  
Bureaux à la Maison

Ateliers des Filles
Het kleine Japanse familiebedrijf Editions Paumes schetst een waarheidsgetrouw beeld van de omgeving van creatieven en heeft inmiddels een reeks van creatieve bijbels gedrukt die elk overlopen met inspiratie.

Belgium Family Style

Finland Family Style (nieuwste uitgave!)
De prachtige fotografie en mooie vormgeving werken zeer inspirerend. Iedere keer weer als je een boek openslaat. De onderschriften zijn in het Japans, maar dat stoort niet omdat de beelden voor zich spreken.
Vanaf nu vind je bij Een Nieuw Avontuur alle delen van de serie Ateliers & thuiswerkplekken (London, Stockholm en 2x Parijs), de serie Family Style (Parijs, London, Belgie en Finland) en de serie Kinderkamers (London, Copenhagen, Stockholm, Parijs) voor 24 euro per stuk (excl. verzendkosten)

 Children's Rooms London

14.11.10

Herfst


De herfst heeft haar intrek genomen
in mijn huis en mijn hart.
Alles is stiller, trager, zwaarder.
Wat Zomers zo vanzelf gaat.

1.11.10

In de zakken van mijn Schatje

Ons kleinste Schatje leegde zijn goed gevulde zakken
voor dit Mooie Blog en stalde daarna alles weer uit in zijn zo geliefde letterbak.