29.8.10

Plof!

       
De herftscollectie van Duns Sweden is binnen!
Met deze keer ook Longsleeves voor Dames (S t/m XL)


24.8.10

Recht in je hart


Gutteguttegut, ik vond ze zó al zo leuk.
En nu spelen ze ook nog in een clipje...


 

Verstop je portemonnee voordat je op bezoek gaat bij
Donna Wilson

PIF Paradise


De vele reacties op mijn PIF-oproep, die hoofdzakelijk de vraag inhielden of je ook zónder blog mee mocht doen aan een PIF, brachten me op een plannetje. De afgelopen dagen ben ik bezig geweest met het opmaken van een heus PIF-BLOG, enkelt en alleen voor PIF's waaraan IEDEREEN deel kan nemen. Lees daar wat de bedoeling is of spring er zonder vrees in. En maak wat reclame; geef het door!

21.8.10

Save

Mijn tempo is doorgaans hoog bij alles wat ik doe. Er is immers altijd veel te beleven. Veel te ontdekken.
Om toch iets te onthaasten lees en blader ik veel in mooie, inspirende boeken en bladen. Een steeds groter worden mankement echter, is mijn geheugen. Hoe heette die ontwerper? Waar vond ik dat kastje nou of hoe zat het ook alweer precies, dat leuke zelfmaakidee?
Een tijdje terug vond ik een oplossing, waar ik inmiddels zó enthousiast gebruik van maak dat ik het graag met jullie deel.

Een EcoFriendly versie vind je hier* om gratis te downloaden!
* icoeye.com

19.8.10

Alleen kijkenJaren geleden ontdekte ik een mooie vaas. Ergens.
Het internet was nog maar net uitgevonden. En het duurde dan ook een eeuwigheid voor ik een match had met de ontwerper.
En de prijs.

Ik verdiende net, had hooikoorts en geen schouw, dus argumenten genoeg om er niet aan te beginnen.
Sindsdien kijk ik er iedere dag even naar. Op een plaatje.

Inmiddels verdien ik iets meer, heb ik een probaat middeltje tegen het niezen en een huis met een schouw.
En internet, dus ieder moment van de dag volop gelegenheid om een bezoek te brengen aan de site van Tsé & Tsé (écht een belevenis!) en aan Mijn Vaas.Niets staat me nog in de weg om 'em te veroveren.
Niets.

En ineens slaat de twijfel toe.
Of 'ie in het echt wel écht leuk is. Of ik er niet veel liever op een plaatje naar keek. Of ik mijn wekelijkse sitebezoekjes niet ga verslonzen, nu ik de buit binnen heb. Dat ik de krekeltjes niet meer hoor. Dat ik nooit meer met vaste hand de cirkelende vis aanklik en toch al weet wat er gaat komen. Oh, of stel dat 'ie breekt, onderweg uit Frankrijk. Of -erger nog- dat 'ie breekt door een uit de bocht zwiepende raceauto uit de Dardabaan. Of door een tikje met de stofzuigerslang...

Zeg.
Waar droom jij (al jaren) van?
En, heb je het aangeschaft?17.8.10

Over geven en nemen

Een bundelpost. Thema: Geven en Nemen.
Om alles eens even -overzichtelijk en wel- op een fijn rijtje te zetten. Want daar hou ik zo van (...)

Eerst wat druk van de ketel... de Give Away
Het Lot van de La Marelle boodschappentas viel met behulp van de Randomizer op Knoopjes die -hoe mooi- ook net zelf een Give Away op touw heeft gezet.  Meteen een kans om je geluk opnieuw te beproeven. Knoopjes, mail je je adres?


Voor Al Die Reageerden maar achter het net vissen: je kúnt VANDAAG deze, deze, deze of deze La Marelletas bij ons kopen met 15% korting. Je kortingscode is poedelprijs en leg in de opmerkingen even uit wie van De Reageerders je bent. Zodat het voor ons ook overzichtelijk blíjft.

¨¨¨°º©º°¨¨¨¨¨¨°º©º°¨¨¨¨°º©º°¨¨¨¨¨°º©º°¨¨¨¨¨°º©º°¨¨¨

Van het idee dat ik niet de enige ben die graag iets weggeeft,
word ik heel gelukkig.
Zo worden er in blogland regelmatig awards uitgedeeld. Voor de Blijste, de Stijlvolste, de Creatiefste en de weet-ik-wat-meer Blogs. En die vielen mij het afgelopen half jaar een aantal keren ten deel. Van Ingrid en Fienke ontving ik er bijvoorbeeld - recentelijk-  twee die mij deden blozen. Omdat ze steeds op een onhandig moment kwamen, heb ik er tot nu toe geen aandacht aan besteedt. Maar bij deze neem ik ze stralend en dankbaar in ontvangst. Zonder speech, want dat staat me niet.
Het is de bedoeling dat ik ze doorgeef. En daar ben ik heel makkelijk in:
Mijn lijst met blogs die de moeite van het regelmatig lezen waard zijn blijft groeien. De Blijste, de Stijlvolste, de Creatiefste.

¨¨¨°º©º°¨¨¨¨¨¨°º©º°¨¨¨¨°º©º°¨¨¨¨¨°º©º°¨¨¨¨¨°º©º°¨¨¨

Wat ik vind van dat Geef-principe heb ik al eens kenbaar gemaakt.
De PIF waaraan ik medio juli deelnam, heeft een staartje gekregen.
En meteen daarmee weer een kop.

En menig kans op een tweede ronde ligt alweer op de loer.
Oohh.. ik broed op een plannetje. Wordt vervolgd.


edit 17/8:
Op Amaroo maak je nu kans op een Papier Pakket van Een Nieuw Avontuur, onder meer.

15.8.10

Hoe ging 'ie ook alweer?

De tune humt al een paar dagen door mijn hoofd. Halve zinnen, losse woorden. Ik voelde me er eigenlijk net wat te oud voor, maar het trok toch: Sport Billy. En dan vooral die tas*. Je zou maar zoiets in handen hebben!


Alle digitale gemakken ten spijt: de Nederlandse tune blijft voor mij vooralsnog onvindbaar. En de Engelse versie heeft niets bekends.

Dat humt nog wel even door dus.
Of weet jij msschien nog hoe 'ie ging?

* over tassen gesproken:
je hebt nog één dag om te reageren op de Give-Away!

13.8.10

Ik Pif, jij Pift, wij Piffen

Een aantal weken terug ontving ik een PIF (of GHD, maar dat doet me meer aan al-dan-niet-half-kaalgeschoren-hoofden-smileys-&-spenen denken) nadat ik plechtig beloofd had 'm door te geven.

Vandaag deed ik -even plechtig- de PIF's voor Zij Die Reageerden op de bus en plaats ik ter verhoging van hun spanning deze Deens kiek

En ik weet het nu al: ik wil nog een keer.
Mocht je nog een leuke PIF weten, ergens, laat je me weten waar?

As fine as can beMibo maakt prachtige DIY-Papierbeesten. Vanaf nu (én voor het eerst in Nederland) verkrijgbaar bij Een Nieuw Avontuur The Wise Guys, The Wild Bunch & (eind 2010) Christmas Creatures
Eat & Bleat zijn onderdeel van de volgende collectie, bij deze beloofd dat zij er tzt ook gaan komen!

7.8.10

Give-away #7

Bij Een Nieuw Avontuur verkopen we al geruime tijd mooie papierwaren van verschillende Franse artistieken via uitgeverij La Marelle en Papier. We zijn er zelf erg van gecharmeerd en jullie ook, zo lijkt, als we het tempo aanschouwen waarmee kaarten, postpapier, notitieboeken, schriften en zo meer het magazijn al snel weer verlaten, op weg naar een nieuwe, liefhebbende eigenaar.
Toen La Marelle in mei dit jaar overging tot een eerste collectie Tassen, stond omstebeurt met opgestoken vinger vooraan. Wij, wij, wij! En ze kwamen. En ze zijn zó mooi!

Zo mooi, dat we er één weg gaan geven. Een hele handige. Opvouwbaar van stevig katoen voor een paar kilootjes boodschappen of werk-mee-naar-huis. Of voor een paar flessen wijn, voor een onverwacht feestje.
Er zit een handig zakje bij om de tas in te vouwen als het feestje over is. Of het werk op.Wil je kans maken?
Blog, twitter, hyve of facebook dan over deze GiveAway. Laat hieronder een reactie achter met een URL. Of mail ons die. En doe dat alles voor 16 augustus 9.00am
Dan trekken we at random een winnaar en hij/zij ontvangt de tas z.s.m. per post thuis.

4.8.10

Prent

Prentjes en patronen hebben mij altijd meteen in de tang.
Op stof. Op papier. In kleding of aan de muur.

Het was dan ook niet zozeer de vraag óf ik dit boek ging aanschaffen, maar meer hoe lang ik het volhield het te laten. Maar met de vakantie in het vooruitzicht, ben ik dan toch gezwicht.
Ik heb het mezelf nog niet toegestaan het te openen sinds het gearriveerd is. Dus pas ná mijn vakantie kan ik er meer over vertellen. Maar ik wéét nu al dat het een gouden tip betreft.
Bowie houdt ook een blog bij, iedere dag een nieuw patroon.
Haalt dat de sleur uit je leven, of wat?

3.8.10

Nieuws op het Avontuur

Een Nieuw Avontuur heeft voor de komende periode veel nieuws in het verschiet. Niet alleen nieuws, ook vintage. Om je geduld een beetje op de proef te stellen hieronder een kleine preview. 10 augustus is alles online.

1.8.10

Vlei, vleier, vleienst?

Op het blog van 101 Woonideeën werd op 7 juli een tourtje door ons huis gepost. Heel vleiend.
De dagen daarna stond de mailbox bol van de enthousiaste reacties. Nog vleiender.
Afgelopen week tipte een fanatiek internettende vriendin: 'Wist je dat je huis op Bloesem staat?'
De overtreffende trap van vleiend?