29.5.10

Is it Karma?

You GIVE some
you GET some.

Give-away #6


Er is hier de afgelopen dagen ZO-veel moois binnen gekomen*!
Duns (ook voor DAMES), Smafolk, nieuwe broekjes van Snoffs, kaarten en notitieboeken van verschillende Engelse ontwerpers, (hier, hier, hier, hier), nieuwe reisdagboeken van Sukie, stevige canvas tassen en bekende en nieuwe papierwaren van La Marelle, gerecyclede memo's (de blocks zijn er nog, de boekjes zijn alweer op, maar nieuwe in bestelling), het is bijna teveel om op te sommen.

Ik voel me altijd heel rijk tussen al die dozen en zakken.
Heel even. Want veel blijft hier maar kort.
En voor alles wat langer dan een dag blijft, moet ik weer een plekje zien te vinden in het te krappe magazijn.

Maar hey, wil je delen in mijn klein geluk?

Uit de nieuwste La Marelle aanwinsten heb ik voor een giveaway een pakketje gemaakt van mijn favorietste LM-ontwerpster Aurélie Guillerey: een kaart (+envelop), een blanco notitieboekje, een spiegeltje voor in je tas en een vel tatoeages voor zomerse dagen.

Iets voor jou? Reageer voor donderdag 3 juni a.s. 23 uur op dit bericht. En wil je TWEE keer kans maken? Blog dan over Een Nieuw Avontuur, Omstebeurt, dit blog of deze Give-away en reageer een tweede keer met een link naar jouw bericht.
At random zorg ik weer voor een winaar en zij/hij krijgt het pakket z.s.m. na ontvangst van adresgegevens in den brievenbus. Voor nop.
Hoera.

* klein, maar niet geheel onbelangrijk voetnootje:
er is nog meer onderweg: we brengen de voorraden van Snoffs en Skummis weer op peil, er worden weer gelukshazen gemaakt, de tape is al in ontvangst genomen door de NL douane en we zijn naarstig op zoek naar mooie setjes briefpapier (tip...?)

24.5.10

Buiten de kaders?

Daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen.

22.5.10

Dans!

We dansten rond de meiboom.
Onze jongste pinksterblom
nog steeds onder de indruk.

13.5.10

à Paris. Maintenant!

Nom de Dieu!
'De treinen van de door u geselecteerde reis zijn vandaag reeds alle vertrokken. Kies a.u.b. een datum na vandaag.'

7.5.10

Een open vraag
Beste John,
toen u zo rond 1940 voor het eerst de Wet van Bedrog introduceerde, kon u natuurlijk niet bevroeden wat dit voor ons zou gaan betekenen. Maar ik kan u zeggen: het is van grote invloed op mijn dagelijks leven alsook, naar ik vermoed, op het leven van vele anderen. Ik voel me dan ook redelijk vertrouwd met u en durf u daarom deze vraag te stellen:
hebt u dat nou helemaal alleen bedacht?

Volgens de definitie van een Wet, is dat namelijk altijd een gezámenlijk besluit, en is deze genomen en kenbaar gemaakt volgens de daartoe vastgelegde procedure door een bevóegd orgaan. Dat in beschouwing genomen, heb ik - ik hoop dat u het mij niet kwalijk neemt- ernstige twijfels over de rechtsgeldigheid van uw Wet. U snapt misschien, dat ik zoek naar een pardon.

Mocht u zich willen beroepen op de wetenschappelijke opvatting van een Wet, dan breng ik u graag even in herinnering dat De Wetenschap voortdurend ontwikkelen is; zij houdt zich bezig met waarnemen, interpreteren, vormen en verwoorden, hypothesevorming en -toetsing.
En met name op dat laatste stuk hebt u toen toch misschien iets over het hoofd gezien. Toetsingstechnisch gesproken heeft het niet zozeer te maken met mogelijke onwaarheden in uw theorie, maar vooral met de opgedane ervaringen met uw hypothese. Deze zijn, zacht gezegd, onprettig. En dat kan natuurlijk nooit uw bedoeling zijn geweest.

Uitgaande van uw goede intenties en deskundigheid, beroep ik mij daarom hierbij op het recht van amendement. Op grond van nieuw verworven kennis en ten behoeve van hoop op een zonniger toekomst zou ik uw Wet graag gewijzigd willen zien in:

Als iets mis kan gaan, gaat het dat natuurlijk niet.

5.5.10

Een bevrijding


Zeg, kende je deze al?
Voor wat persoonlijke bevrijding heeft Claire Faÿ, gevierd Frans illustratrice, een humoristisch schrift bedacht waarin kan worden gekleurd, gekrabbeld, maar ook en vooral geknipt dat het een lieve lust is. Dankzij het Knipschrift is het afgelopen met lijmen en wordt er letterlijk gebroken met verplichte etentjes en vaste puddingvormen. Claire spoort je aan je dierbaren de waarheid te zeggen op een postkaart en daar vervolgens een vliegtuigje van te vouwen. Ze laat je de luizen in je pels tekenen om die daarna in de prullenbak te gooien. Breek met alle voorschriften, zeg nee en kleur je eigen geluk in!

Ook verkrijgbaar: krabbelschrift voor kantoorvervelers en kibbelschrift voor stelletjes

4.5.10

Gekorte strepen

Vandaag en morgen 15% korting op alle strepen

3.5.10

Fine BoneMet Fine Bone China dien je voorzichtig om te springen,
getuige de installatie van Beccy Ridsel

1.5.10

ACTIE


Vandaag en morgen vind je alle jurken en tunieken afgeprijsd met 15%!